Home
Automjete Mustali eshte nje bisnes I vogel familjar qe ka filluar aktivitetin e tij nga viti 2004.

Kopanija eshte e specializuar per tu ndihmuar klientet e saj te blejn makinat e tyre ne Angli me cmim te arsyshem dhe ne gjendje te mire motorike e mekanike.

Dhe pastaj ne I eksportojm nga anglia ne cdo vend te shqiperis me nje cmim te arsyshem.