Proçedura
1

Shkoni ku shkruan; Gjeni Automjetin.  Dhe gjeni makinen tuaj te preferuar.  Por te gjitha faqet e internet it jane ne anglisht ne mund at kerkojme automjetin.  Qe deshironi por ju duhet te na jepni te dhenat si tipin e atomjetit naft ose benzine. Dhe sa do shpenzoni.

2

Dhe pastaj na kontaktoni ne numrin e telefonit ose ne adresen ton te emailit qe mun ti gjeni.  Ku shkruan Kontakto dhe pastaj ne do te kontaktojme te zotin e atomjetit do e kontrollojme ate por ne menyr te kufizuar ne nuk ju sigurojme per ndonje difekt mekanik ose motorik por ne qoft se doni ta kontrolloni ne mundemi at bejme ate por duhet te paguani nje cmim prej £50 ose 8000 lek te reja.

Dhe ne do ju njoftojme me te gjitha te dhenat dhe ne qofte se ka difekte.

Pastaj nese ju jeni dakord kontaktoni ne shpiperi Ramadan Mustali dhe ai do ju njoftoj me te gjitha Informacionet.

3 Ju lutemi te keni kujdes ky proces mund te zgjas deri ne 20 dite mbas blerjes se automjnetit.

Dhe cmimet eksportimit fillojn nga 600 deri 1200 pound dhe per automjete forgone ose Autostrada cmimi eshte me i larte.
4 Per informacione me te fedha ju lutemi na kontaktoni ne numerat e telefonit ose ne adresen e emailit.  Jeni te mirepritur.